Altın Emlak Bozüyük Temsilciliği Açıldı

Altın Emlak Bozüyük Temsilciliği Açıldı

Altın Emlak Bozüyük Temsilciliği Açıldı

Türkiye genelinde 25 ilde 110’ı aşkın temsilciliği ile faaliyet gösteren Altın Emlak’ın şimdi de Bozüyük’de açıldı. 
Mesut Çetin tarafında İsmet İnönü caddesinde açılan Altın Emlak Bozüyük Temsilciliği profesyonel kadrosu ve geniş portföy ağı ile hizmete açıldı. 
Yoğun katılım ile gerçekleşen açılışa Bozüyük İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, İl Genel Meclis Üyeleri, Bozüyük Belediye Meclis Üyeleri, Altın Emlak Temsilcileri ve Genel Müdürü katıldı. 

Açılış konuşmasında konuşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “25 ilde 100’ü aşkın temsilciliğimiz ile nitelikli büyümeye devam ediyoruz.  Türkiye'deki bazı illerimizden daha büyük potansiyeli olan Bozüyük ile ailemiz büyümeye devam ediyor. Bu ofisimiz ile de profesyonel kadrosu ile teknoloji merkezli, etkili pazarlama çalışmalarımız ile müşterilerimize nitelikli hizmetler sunacağız” dedi.

Bozüyük Altın Emlak Temsilcimiz Mesut Çetin ise “İlçemize Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir emlak işletmesini kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sektörün öncü markası Altın Emlak ile Türkiye genelinde müşterilerimize hizmet sunacağız. İlçemiz önemli bir kesişim noktasında bulunuyor. Bizler de geniş portföy ağımız, nitelikli çözüm sunan uygulamalarımız ile gayrimenkul pazarlamasında fark oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş

AltinEmlak.com.tr olarak deneyiminizi iyileştirmek için, yasal düzenlemelere uygun olarak çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı bilgiye KVKK sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
×